Et godt råd: Tjek internationale priser, når du handler på nettet
10. October 2018
Kundeservice for banker
26. October 2018
Et godt råd: Tjek internationale priser, når du handler på nettet
10. October 2018
Kundeservice for banker
26. October 2018
Show all

Alle virksomheder kan være globale i dag

(sponsoreret indhold)

Det er de færreste, som synes, at de har en global virksomhed, men det ikke desto mindre tilfældet pga. internettet. For det at være global betyder bare, at du enten handler i hele verden, eller har ansatte i hele verden.

Det er klart, at hvis din virksomhed er en lokal VVS virksomhed, så udvider du ikke lige med det samme til hele verden. Du har dog mulighed for at benytte arbejdskraft fra hele verden. Alle virksomheder bør i dag have en global virksomhed, fordi der er mange arbejdsopgaver, som er langt billige at købe i udlandet.

Skab indhold fra hele verden

Selvom dansk er et meget lokalt sprog, så betyder det ikke, at du ikke kan udnytte den globale markedsplads. Ja, du skal nok hyre en dansker til at skrive alt dit indhold, men ofte kan du finde en billig til at hjælpe dig, som sidder i udlandet. I dag bor der en række danskere i udlandet, som altid leder efter arbejde, og de koster sjældent det samme, som hvis du skal ansætte dem i Danmark. Desuden arbejder de alle sammen på freelancekontrakter, som betyder, at det er let for dig at skalere op eller ned alt efter, hvordan det går.

Når I filmer video eller tager billeder, så lad nogle i udlandet stå for redegeringen. I kan finde ansatte for helt ned til 5-10 dollars for mange af disse ydelser, og de kan deres arbejde, da det ofte er folk, som aldrig laver andet. Hvis du har en podcast, vil vi også anbefale, at du får dem til at redigere lyden.

Der er masser af muligheder, hvis du tænker ud af boksen. Tænk altid over, hvad du kan få nogle til at stå for i udlandet. Du kan spare mange penge, og pludselig kan din virksomhed udvide langt mere aggressivt.

Hvis du vil udvide endnu hurtigere, så skriv ned hvad du kan outsource og ansæt dem så alle sammen med det samme. Du kan låne penge i banken eller ved at kigge på nettet.

Komminikér for ingen penge

I gamle dage var der også folk, som gerne ville arbejde for dig i Indien og Pakistan, men du kunne ikke komme i kontakt med dem, og de kunne ikke komme i kontakt med dig. I dag er der en række platforme, hvor du kan finde gode ansatte til billedredigering, håndtering af din hjemmeside osv.

Pga. internettet er det også blevet let at kommunikere med dine ansatte, da der findes Skype, email og sms’er, som du kan sende til hele verden.

Det er også grunden til, at IP-telefoni har ændret det hele, for hvorfor ikke arbejde sammen med hele verden i stedet for kun at holde sig til Danmark. Det er vejen frem, hvis du gerne vil tjene flere penge og i sidste ende udvide din virksomhed uden at det koster mange penge.

Det er vigtigt, at du har nogle til at stå for det hele, da der godt kan forsvinde nogle ting i oversættelsen, hvis du ikke har helt styr på alle processer. Men det får også din virksomhed til at fungere optimalt, at du bliver nødt til at overveje alle processer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *