Tag en hurtig pause fra skærmen – på vejene!
5. October 2018
Alle virksomheder kan være globale i dag
20. October 2018
Tag en hurtig pause fra skærmen – på vejene!
5. October 2018
Alle virksomheder kan være globale i dag
20. October 2018
Show all

Et godt råd: Tjek internationale priser, når du handler på nettet

Close up on the hands of man shopping online, using laptop and credit card - shopping, online store concept

(sponsoreret indhold)

Nethandel er nærmest blevet en folkesport, og det forstår man godt. Det er nemt, hurtigt og så er der ofte penge at spare i forhold til de fysiske butikker. Og netop det med at spare mange penge kan man gøre, hvis man kigger udenfor landets grænser. De mest oplagte steder at gå på opdagelse er nok hos den gigantiske webshop Amazon og den kæmpe onlineauktion Ebay. Husk at tjek hvor varen bliver sendt fra for at undgå ubehagelige økonomiske overraskelser.

Det tager selvfølgelig lidt længere tid at finde frem til de priserne på udenlandske webshops, men det kan vise sig at være meget fornuftigt tidsforbrug. Mange steder i udlandet er skatter og afgifter markant lavere end herhjemme, og det ses på en del priser. I den forbindelse hører det med, at der ikke er told osv. på varer, der er købt i EU.

Varer købt i ikke EU-lande som USA og Kina skal der oftest betales told og andre afgifter af, så det skal man have med i det samlede regnestykke. Selv med det betalt, kan det være en god forretning at nethandle i udlandet.

Den pris man som dansker kommer til at betale i internationale webshops, afhænger af de aktuelle valutakurser. Dem kan du altid tjekke her  Det er en god ide at tjekke dem ofte, og så slå til når kurserne er lave. Nogle webshops og prissammenligningsportaler har prisalarmer, der kan give besked når prisen er sat ned til et valgfrit beløb. Kan det kombineres med lave valutakurser, er den helt store besparelse hjemme.

Når man handler på nettet i Danmark er det næsten altid nemt at sende en vare tilbage, hvis der er noget galt. Det går i sagens natur ikke helt så nemt at sende en pakke til den anden side af jorden. Det tager længere tid og koster flere penge. De fleste webshops er dog flinke til at hjælpe kunderne efter bedste evne – uanset hvor langt pakken skal.

Mange vil sikkert bruge Post Nord til at sende varen retur, men også her er det en god idé at undersøge priserne på forhånd; der kan være flere hundrede kroner at spare. Coolrunner og Pakke.dk er bare to af de mange fornuftige alternativer, der findes. Under alle omstændigheder bør man gemme track and trace-koden, så man altid kan se hvorhenne i verden pakken befinder sig. Det kan også bruges til at dokumentere at pakken rent faktisk er nået hele vejen frem til sin destination

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *