Spar penge med outsourcing hos Teamcubate
13. August 2020
Show all

Sådan indretter du et professionelt hjemmekontor

Drømmer du om at blive selvstændig? Eller har du måske allerede taget springet, og gået fra almindelig lønmodtager, til chef i egen virksomhed? Som selvstændig i opstartsfasen, så kan det være en god løsning at indrette et hjemmekontor. Her får du gode råd til, hvordan du får skabt et professionelt hjemmekontor. 

Praktisk og inspirerende 

Ved at indrette et hjemmekontor sparer du penge på husleje, personale og andre faste udgifter. Som startup virksomhed, giver det derfor god mening at arbejder hjemmefra. Når du arbejder hjemme, så er det vigtigt at du definerer arbejdsdagen. Hvis du har mulighed for det, så er det mest optimale at du placerer hjemmekontoret på et eget rum, med en dør. På denne måde kan du tage på arbejde, og lukker døren til hverdagens trummerum. Der er selvfølgelig nogle praktiske ting som skal være på plads på hjemmekontoret, som et skrivebord og en ergonomisk vel tilpasset kontorstol.  

Men det er ikke kun møblerne som skal afføde energi, også det som du omgiver dig med, er med til at skabe den rette stemningen, og give dig energi. Det kan derfor være en god ide at investere i noget kunst til væggen, på hjemmekontoret. Kunst har nemlig den effekt på os mennesker, at den giver os inspiration. På Mynewart finder du er bredt udvalg af kunstmalerier, til en pris hvor alle kan være med, også dig som lige har startet en virksomhed op.  

Inden du beslutter dig for, hvad du ønsker at pryde væggen med, så tænk over hvad som giver dig motivation og inspiration. Har du brug for et naturmotiv som du kan trække naturkræfter ud fra, eller bliver din hjernes kreativitet stimuleret af en abstrakt farvebombe? Prøv at finde et motiv som giver dig lyst, glæde, motivation og inspiration. 

Brug elektronikkens mange muligheder 

For at hjemmekontoret skal fungere så professionelt som mulig, så bliver du nødt til at investere i det helt rigtige udstyr. Du skal selvfølgelig have en skærm, og en computer, som lever op til den højeste standard. I dag, så kan vi kommunikere med samarbejdspartnere og kunder, over hele verden. Det giver selvfølgelig en mulighed for at ens virksomhed kan sprede sine vinger ud over hele verden. Men det kræver også at en har kommunikationssystemer, som gør at man kan kommunikere gnidningsfrit, over hele verden.  

Det kan derfor være en god ide at du sørger for at have en top kvalificeret IP- telefoni, hvor du kommunikerer over din internetforbindelse. Med denne løsning, så slipper du for dårlig forbindelse, og afbrudte samtaler. Du skal selvfølgelig sørge for at du har en hurtig, og stærk, internetforbindelse.  

Fordelen med at være chef i egen virksomhed, er at du kan bestemme hvordan, og hvornår, du arbejder. Når du arbejder med det bedste inden digitale løsninger, og lader kommunikationen foregå online, så kan du i princippet arbejde når som helst, hvor som helst. Dette kan give en frihed, og fleksibilitet i hverdagen, som mange vil sætte stor pris på. Men det kræver også at du engang i mellem sørger for at gå offline, og lukker døren til hjemmekontoret.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *