Kør cykel som hollænderen
19. April 2021
Udlev drømmen og køb hus i Spanien
21. April 2021
Kør cykel som hollænderen
19. April 2021
Udlev drømmen og køb hus i Spanien
21. April 2021
Show all

Ring til bedemanden i Faaborg døgnet rundt

Døden er sjældent en planlagt affære. Man kan miste en af sine mest elskede venner eller familiemedlemmer på det mest ubelejlige tidspunkt. Derfor kan du altid ringe og kontakte bedemanden i Faaborg, når du står og har brug for hjælp til at komme videre.

Når man sørger over en nær vens eller familiemedlems død, har man ikke det store overskud til at undersøge de praktiske nødvendigheder der er forbundet med et dødsfald. Begravelse, valg af kiste og ikke mindst sige farvel til den afdøde er alt sammen en del af processen. Det kan være uoverskueligt og hårdt på samme tid.

Bor du på Fyn kan du altid få hjælp og svar på dine spørgsmål hos bedemand Faaborg. Hvis du står og er i tvivl om hvad det næste skridt bør være, kan du altid ringe til bedemanden i Faaborg og få nogle råd og vejledning. Telefonen har åbent døgnet rundt, så uanset om du ringer i weekenden eller midt om natten, bliver der svaret.

Døden er ubelejlig, men du kan regne med bedemanden

Man ved aldrig hvornår døden tager en af sine nærmeste. Det er det skræmmende ved døden: den er uforudsigelig og melder aldrig sin ankomst. Derfor kan det være rart at vide, at uanset hvornår det mest frygtede sker, kan du altid regne med bedemanden, der vil gøre sit bedste med at hjælpe dig videre.

Det er bedemandens job med hans/hendes lange erfaring at hjælpe dig med at sige farvel til din nærmeste og give dig råd til det praktiske i situationen. Det er ikke en situation nogen ønsker at være i, men den kan lettes med lidt hjælp og vejledning fra erfarne mennesker, der har hjulpet lignende situationer adskillige gange.

Man er velkommen til at ringe eller komme ind i forretningen og få snak, hvis man har spørgsmål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *