Ring til bedemanden i Faaborg døgnet rundt
20. April 2021
Sådan finder du en god varmepumpe
22. April 2021
Show all

Udlev drømmen og køb hus i Spanien

Der er næppe noget mere skønt at forestille sig end at sidde på sin egen terrasse i det sydlige Spanien. Hvis du også drømmer om at købe enten feriehus eller helårsbolig i Spanien, så læs med her og find ud af hvordan. 

Vinteren i Danmark er lang, kold og hård. Det kan være uhyre tillokkende at tage bil, tog eller fly til de mere sydlige himmelstrøg. Derfor har de fleste også drømt om at købe hus i Spanien, hvor solen er varm, havet er blåt, tapas er billigt, og øllen følger gratis med. 

Malaga er mangfoldigt 

At køb hus malaga er generelt yndet af de vintertrætte danskere. Malaga rummer både dejlige og naturskønne områder i udkanten af byen og en stor og aktiv bymidte. Det betyder, at her er et ocean af muligheder for forskellige oplevelser og aktiviteter. Med et hus i dette område får man adgang til det hele. 

Bymus eller havmus? 

Overvejer man at investere i en lækker ferie- eller helårsbolig i Malaga, kan man med fordel tænke over, hvor man vil nyde Sydens sol mest. Bymus vil få enhver trang stillet i storbyen, hvor der er rig mulighed for mad-, kultur-, og shopping-oplevelser. Man kan også søge ud i udkanten af Malaga og kigge efter et hus ved det blå og glimtende hav, hvis man er mere til de naturlige og afslappende omgivelser. 

Køb hus i det sydlige Spanien 

Det sydlige Spanien rummer et utal af gode muligheder, når det kommer til at købe hus. Det er et attraktivt område at købe i, og det gælder både for ferie- og helårsboliger. Et eksempel på, hvor det er populært at købe hus lige nu, kunne være Torre del Mar. Her tager selv de spanske turister gladelig på ferie, og det er i det hele taget et meget elsket ferieområde. Leder du efter en lækker bolig i Malaga, kunne Torre del Mar altså være et oplagt bud. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *