Tid til ny varmekilde? Forkæl din bolig med en varmepumpe
16. April 2021
Ring til bedemanden i Faaborg døgnet rundt
20. April 2021
Tid til ny varmekilde? Forkæl din bolig med en varmepumpe
16. April 2021
Ring til bedemanden i Faaborg døgnet rundt
20. April 2021
Show all

Kør cykel som hollænderen

Oplever du at du bliver nødt til at cykle hurtigt for at bevare netværket mens du taler i telefon? Så er løsningen enten at skifte til IP-telefoni for at undgå sådan nogle situationer, eller at købe en cykel der føles som om den cykler for dig. Du kan f.eks. anskaffe dig en Gazelle elcykel og gøre som hollænderne.

Både Holland og Danmark er frontløbere når det kommer til cykelkultur. Det er man finder de bedste muligheder som cyklist. Med designerede veje og tydelige afmærkninger er der relativ stor sikkerhed på vejene, hvis man er cyklist. Det disse lande andre kigger til for inspiration til at bedre deres egen cykelkultur.

Men selv god plads på cykelstien, kan man ikke altid komme hurtigere frem end de andre. Det kan du til gengæld med en hurtig Gazelle elcykel. Med denne cykel vil du ikke mærke behovet for at tage bilen. Du får nemlig det bedste fra flere verdner med denne cykel.

Gazelle er en attitude

Man kan næsten se det i designet af cyklerne – de har noget at skulle have sagt! Gazelle er et hollandsk mærke der har produceret cykler i mange årtier, så de ved hvad de laver. På cyklen sidder man behageligt og oprejst, så man ikke mærker nogle gener i ryggen. Cyklerne fås til damer og herrer i et bredt prisleje, så der er noget for enhver cyklist.

En elcykel har alle fordelen som den almindelige cykel har – og mere til. Den er en praktisk og billig form for transport i længde, og man kommer oftere hurtigere frem til sin destination, end hvis man tager bilen i en travl by. Med elcyklen sparer man en masse energi og penge i længden. Det er en investering som kan betale sig selv, i jo længere tid man bruger den.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *