IP-telefoni og mobilt bredbånd: Sådan fungerer det
2. October 2018
Tag en hurtig pause fra skærmen – på vejene!
5. October 2018
IP-telefoni og mobilt bredbånd: Sådan fungerer det
2. October 2018
Tag en hurtig pause fra skærmen – på vejene!
5. October 2018
Show all

3 måder internettet har ændret vores liv på

(sponsoreret indhold)

Vi tænker ikke altid over, hvor stor forskel internettet egentlig har gjort for vores liv, før vi får børn. Her bliver det tydeligt, hvordan de har en hel anden opvækst end vi havde. Hvis du er ung og læser dette, tænker du sikkert, at det er sjovt, hvordan dine forældre levede.

Vi kunne skrive 100 punkter med, hvor internettet har gjort vores liv bedre. Som alle andre er vi kæmpe fans af internettet, og vi synes, at det er vigtigt, at vi fra tid til anden stopper op og hylder internettet. Ikke fordi internettet behøver vores hjælp, men fordi det er vigtigt, at vi husker på alle de gode ting, som vi har omkring os.

Samtidig ved vi godt, at alle de mange gadgets, som du i dag kan få, kan koste mange penge. Du bør altid kun vælge dem, som du har råd til, men du kan nærmest tilkoble alt til internettet i dag. Hvis du har brug for at vide mere om at låne penge, skal du altid starte med at finde det bedste lån. Det kan du gøre lige her.

Streaming har ændret vores mediebrug

Før i tiden bestemte andre hvad vi skulle se, da de fleste så film i fjernsynet. Vi gik også i biografen og det fungerer stadigvæk uden internettets hjælp. Du kan selvfølgelig bestille dine billetter uden at skulle stå i kø, men ellers er det meget på samme måde.

Med film streamer du dem i dag, og du vælger dermed selv, hvad du gerne vil se. På samme måde gør vi med serier, og derfor er der et kæmpe boom inden for serier, da markedet er blevet større for det. Det er muligt, at man ikke kommer til at se serier, som alle har set pga. streamingmulighederne.

Samtidig er der ingen, der længere snakker om, hvem der ejer din musik. Nærmest alle er i dag tilknyttet en streamingtjeneste som Spotify, hvor du kan streame alt den musik, som du har lyst til for et lavt beløb hver måned. Ja, faktisk betaler du samme pris for at have adgang til alt musik, som dine forældre betalte for at købe en CD.

Den udvikling gør, at vi forbruger musik i større grad end tidligere. Det har også fået kunstnere til at indse, at der ikke er de store penge i albums længere, og man skal derfor ud og optræde og lave aftaler med virksomheder for at klare sig.

Fra fysiske dokumenter til digitale dokumenter

Hver gang du skulle noget i gamle dage, skulle du sende fysiske dokumenter eller møde op på et kontor. I dag kan du sende nærmest alt digitalt, da det sparer virksomhederne og det sparer dig tid.

Din selvangivelse modtager du og udfylder du på nettet. Her får du også at vide, om du skal have penge tilbage, når året er gået. Din bankrådgiver ser du nærmest aldrig mere, da I blot sender e-mails til hinanden.

Det er fantastisk ikke at skulle stå i kø nede i din lokale bank for at sætte penge ind. Internettet er kommet for at blive og meget tyder på, at vi endda kan leve derinde gennem virtuel reality. Fremtiden er helt sikkert spændende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *