Gode råd til hvordan du får dine venner til at besøge dig, hvis du bor langt væk
6. December 2022
HVAD DU SKAL MANIFESTERE UNDER NYMÅNEN:
15. December 2022
Gode råd til hvordan du får dine venner til at besøge dig, hvis du bor langt væk
6. December 2022
HVAD DU SKAL MANIFESTERE UNDER NYMÅNEN:
15. December 2022
Show all

 Tag pauser fra skærmen – 3 gode tips

Computer, telefon eller tablet. Mange mennesker bruger dagligt flere timer på de elektroniske enheder og det kan være hårdt for både øjnene, men så sandelig også hjernen. Når man arbejder fra en computer, er det ikke helt så let at minimere tiden derpå, men i fritiden går der typisk også en masse tid med at tjekke telefonen og andet online. Det er dog relevant at få hovedet væk fra skærmen for en stund. Læs med her.

Gå i haven

Det er rigtigt godt at have hobbies, eller diverse projekter man kan gå i gang med. Så flytter man nemlig fokus fra eksempelvis en computerskærm eller telefonen. Det kan blandt andet være sundt at gå i haven og få grønne fingre. Det er god adspredelse og så er der en vis tilfredshed, ved at arbejde der og følge processen. For gode tips til haven, se mere her.

Læs en bog i stedet

Når kedsomheden melder sig, er der ganske nemt lige at hoppe en tur ind på de sociale medier. Men tiden kan hurtigt gå og lige pludselig, har man været på i en time eller flere. Det kan være en idé at prøve at give sig til at læse i en bog, for at prøve noget helt andet. Og så få den pause fra skærmen.

Smartphones og søvn

Inden sengetid er der mange, som lige ligger med deres telefon for at tjekke, hvad der sker på de sociale medier. Det er desværre således, at det faktisk kan være medvirkende til, at man sover dårligere. Det samme gør sig gældende, når man ser tv inden sengetid. Prøv eventuelt at lave et eksperiment, hvor du hverken kigger på telefonen eller ser tv en time før du skal sove og se om det gør en forskel. Læs eventuelt en bog i stedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *