Armbåndsure til herrer og damer
29. November 2022
 Tag pauser fra skærmen – 3 gode tips
12. December 2022
Armbåndsure til herrer og damer
29. November 2022
 Tag pauser fra skærmen – 3 gode tips
12. December 2022
Show all

Gode råd til hvordan du får dine venner til at besøge dig, hvis du bor langt væk

Det er efterhånden blevet utrolig populært at rive teltpløkkerne op og flytte væk fra byen og ud på landet i fred og ro. Det er faktisk gået hen og blevet en trend her i lille Danmark. Måske er du en af dem som gerne vil følge trenden, men er bange for at miste dine venner i processen. Er du vant til at bo i byen, er det nemlig ikke noget problem at se sine vener, da der altid går en bus hjem eller de selv bor lige rundt om hjørnet.

Når man flytter på landet, er det en helt anden sag. Her går der ofte ikke busser eller meget få gange om dagen, og muligheden for at komme hjem efter en aften med rødvin kan være svært, hvis man ikke er villig til at betale flere hundrede kroner for en taxa.

Det første du bør gøre, er at anskaffe dig et par gæstesenge eller en luftmadras, så dine venner ved, at de altid kan sove rusen ud på behagelig manér, hvis de har behov for det.

Vis dem rundt mulighederne i din nye by

Det kan være svært for dine venner, at forstå hvorfor du er flyttet på landet, derfor er det altid en god ide at have en plan, så du kan vise dem alle de gode muligheder der er, ved at flytte ud af byen. Sæt dig ned med en kop kaffe og lav en plan over de ting, du gerne vil lave, når de kommer på besøg. En tur i skoven, et besøg på den nærmeste by eller måske en hyggelig aften mål bål ude i haven med rødvin og snacks.

Der er rigtig mange ting at lave på landet, som byboere ikke får lov til at smage på i hverdagen. Bare tænk på, hvorfor du selv flyttede derud i første omgang. Del ud af din glæde ved landlivet.

Det gør ikke noget, hvis du overgør det lidt, og skruer op for den landlige charme. Dine venner vil kun nyde det show, du sætter i gang for dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *