Tjen penge online – tre metoder
11. October 2019
Har du data i udlandet?
15. October 2019
Tjen penge online – tre metoder
11. October 2019
Har du data i udlandet?
15. October 2019
Show all

Skal du have en ny computer?

Har du brug for en ny computer? Det kan der være mange grunde til. Uanset dine grunde kan du få meget ud af at købe din nye computer fredag den 29. november, hvis du vil have den til en billigere pris. Der er det nemlig Black Friday.

Er den for gammel? For langsom, grim, tung…? Uanset hvilke grunde du måtte have til at investere i en ny – eller brugt – computer – vil du gøre dig selv en tjeneste, hvis du er klar til at købe den på årets Black Friday, der i år er fredag den 29. november.

Black Friday har de seneste år vundet indpas hos danske forbrugere, der har taget konceptet til sig. Og det er jo til at forstå. Hvem er ikke vild med store besparelser på gode produkter, der er i brug hver eneste dag?

Hvad skal du bruge din nye computer til?
Der er mange penge at spare, hvis din computer skal skiftes ud med en ny og flottere model, der måske kan flere ting eller har mere plads.

Du skal dog altid være opmærksom på, hvad du skal bruge din computer til, når du er på jagt efter en ny. Skal du bruge din kommende PC til at game? Se film? Eller bare skrive og surfe på nettet?

Uanset hvad du skal bruge din kommende computer til, vil det være en fremragende idé rent økonomisk, hvis du køber din kommende PC på Black Friday, hvor du kan spare mange penge. Både hvis du har kig på en brugt eller en ny computer.

Vil du give en computer i gave?
Er det ikke dig, der har brug for en ny computer, men din kæreste eller et familiemedlem? Du kan med fordel tage hul på julegaveindkøbene i slutningen af november, hvis du vil købe en dyr gave billigere på Black Friday (og samtidig undgå gaveræset). Der er ikke noget bedre end at føle, man får værdi for pengene.

Investér for eksempel i en Black Friday PC – der er helt sikkert mange penge at spare, hvis du holder godt øje og ikke venter for længe med at slå til på dagen fredag den 29. november. Er du klar? Nedtællingen er begyndt!

Comments are closed.