Skal du have en ny computer?
15. October 2019
Telefonsnak i det fri
2. December 2019
Skal du have en ny computer?
15. October 2019
Telefonsnak i det fri
2. December 2019
Show all

Har du data i udlandet?

Internettet hjælper de fleste mennesker mange gange i løbet af en almindelig dag. Det kan for eksempel være, når du skal slå åbningstiderne på en forretning op, eller når du skal finde vej. Dette behov bliver ikke mindre i udlandet.

Valget af mobilabonnement

Om du har data i udlandet eller ej, kommer an på, hvilket mobilabonnement du har. Der er nemlig nogle mobilabonnementer, hvor fri data i visse verdensdele eller lande er inkluderet.

Når du tegner dit mobilabonnement, kan det derfor være en god idé at overveje, om der er nogle specifikke lande, som du ofte rejser til. Måske i forbindelse med familiebesøg eller arbejde.

Styr på pengene

Har du ikke fri data i udlandet inkluderet i dit abonnement, står det dig stadig frit for at gå på internettet. Dette betyder blot, at du hurtigt kan komme til at bruge mange penge.

Lær mere om, hvordan du holder styr på dine penge, når du rejser. På en rejse kan man nemlig hurtigt komme til at bruge flere penge end planlagt. Har du internet, mens du er ude at rejse, kan du ligeledes bruge det på, at tjekke din bankkonto. På den måde går penge og internet meget af tiden hånd i hånd.

 

Comments are closed.