Rene lokaler og vinduer er vigtigt i en seriøs virksomhed
21. July 2020
Sådan indretter du et professionelt hjemmekontor
24. September 2020
Show all

Spar penge med outsourcing hos Teamcubate

Det kan være en dyr fornøjelse at have en hel IT-afdeling ansat i din virksomhed. Hvis du ønsker at få det hele til at hænge sammen, kan du overveje at outsource det hele eller dele af dine IT-opgaver. Hvis du outsourcer med Teamcubate, kan ud spare op imod 50% af dine udgifter på IT, revision og kundeservice. Læs videre og lær mere om, hvad Teamcubate kan gøre for dig.  

Er du iværksætter? Har du en virksomhed i vild vækst? Før du kaster du ud i at udvide forretningen derhjemme, bør du overveje om ikke, det vil være bedre for dig at udlicitere og outsource dele af dine opgaver. Hvis du har arbejde inden for IT, revision og kundeservice, så kan Teamcubate hjælpe dig med at finde de rette mennesker til jobbet for en billig pris. Gå ind på teamcubate.com og læs meget mere om, hvad Teamcubate gør for virksomheder, der ønsker at outsource.  

Teamcubate er en virksomhed med base i Beograd. De ønsker at hjælpe danske virksomheder med outsourcing af arbejdskraft inden for alt fra IT, programmering og kodning, bogholderi og revision, kundeservice og kundesupport. Med Teamcubate har du mulighed for at udvide forretningen uden alt for mange omkostninger.  

Giv Teamcubate et uforpligtende kald og hør mere. Foto: Unsplash 

Billig outsourcing få timer fra København 

Enhver iværksætter ved, hvor dyrt det er at starte en virksomhed i Danmark. Det involverer mange risici, og uvisheden kan være svær at håndtere for mange. Hvor skal man egentlig bruge sine penge, når man oplever vækst i virksomheden?  

I stedet for at ansætte i Danmark, så kan du tage et blik mod Serbien, hvor priserne er væsentlig lavere. Ifølge Teamcubate kan du spare op imod 50% eller endda mere, når du outsourcer til Serbien. Og det ligger kun et par timers flyvning fra København. Det er en pris, du kan mærke med det samme.  

Teamcubate har gennem nogle år specialiseret sig som matchmaker for medarbejdere og virksomheder. Hos Teamcubate ønsker de at rekruttere fagligt kompetente mennesker til de helt rigtige virksomheder, så de er sikre på, at samarbejdet forløber optimalt. Det er i alles interesse at finde det rigtige match.  

Hos Teamcubabte finder de først og fremmest folk inden for IT-branchen, der kan hjælpe med programmering af app og hjemmesider. De finder også medarbejdere til revisionsopgaver og kundeservice. Da serbernes engelskkundskaber er i top, er kommunikation ikke noget problem. Du finder ikke en billigere løsning inden for Europas grænser. 

Giv Beograd et besøg 

Det er ikke altid prisen, der bestemmer, at virksomheder vælger Teamcubate som samarbejdspartner. Ofte er det simpelthen, fordi der er mangel på kvalificeret arbejdskraft i Danmark. Serbien og Beograd i højere grad boomer på velkvalificeret arbejdskraft inden for IT-udvikling og revision. Derfor er det et oplagt sted at se hen, hvis arbejdskraften derhjemme mangler saft og kraft.  

Gennem årtier har Serbien udviklet sig fra at være en konfliktramt del af verden til at være en blomstrende, kulturel oplevelse ikke bare for turister men også tilflyttere fra hele verden. Landets høje uddannelsesniveau gør, at arbejdsstyrken i landet holder trit med resten af Europa, når det kommer til kompetencer, særligt inden for IT-branchen. Da IT-branchen i Serbien ikke er særligt stor, er der masser af arbejdskraft til rådighed.  

Hvis du overvejer at outsource din arbejdskraft, kan du altid give Teamcubate et besøg. De vil arrangere alt fra fly til hotel for dig, og du har mulighed for at høre mere og eventuelt møde dine fremtidige medarbejdere i Beograd. Så kan du integrere dine outsourcede medarbejdere i din virksomhed og få dem til at føle sig en del af dit projekt.  

Du kan outsource dele af din virksomhed til smukke Beograd. Foto: Pixabay  

Sådan gør de hos Teamcubate 

Først og fremmest står Teamcubate alt, der har med rekruttering at gøre, og de gør det helt gratis. Finder de det rette match, så bliver en lille del af beløbet, du betaler, brugt til rekruttering i fremtiden. Sådan løber det hele rundt. På grund af de billige priser, som koster godt og vel halvdelen af de danske priser, så har du allerede sparet penge ved at vælge Beograd som din platform for outsourcing. 

Så snart der er et match, så overlader Teamcubate medarbejderen til din virksomhed. Du har dermed fuld kontrol over din medarbejder, så I kan aftale, hvad der så skal ske. Hos Teamcubate ønsker de, at jeres serbiske medarbejderne bliver en fuldt ud integreret del af jeres virksomhed, så det bedste samarbejde kan blomstre. Det er til gavn for både jer som virksomhed men også medarbejderen.  

Det er også muligt at finde freelance arbejdskraft via Teamcubate. Hvis I har et tidsbegrænset projekt, som I ønsker hjælp til, så kan Teamcubate finde den rette programmør til jer på en freelance kontrakt. Teamcubate vil sørge for alt papirarbejdet, så I kan fokusere på kerneopgaverne i jeres virksomhed.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *