Sluk for skærmen – her er inspiration til sjove offline aktiviteter
30. August 2021
Gode idéer til skolestartgaver
30. August 2021
Sluk for skærmen – her er inspiration til sjove offline aktiviteter
30. August 2021
Gode idéer til skolestartgaver
30. August 2021
Show all

Sådan får du styr på din hjemmecomputer

Flere arbejdende begynder at arbejde hjemmefra, men hjemmekontorer der består af et køkkenbord og en ubehagelig køkkenstol er ikke den mest optimale måde at arbejde på, når man sidder ned i mange timer foran computeren. Udover det fysiske aspekt af hjemmekontoret, er det også vigtigt at have de rigtige programmer samt en høj sikkerhed til sin Windows computer.

Når kroppen holder sig i en siddende stilling i mange timer ad gangen, som for eksempel ved kontorarbejde, så kan man hurtig opleve den ubehagelige tendens til føle ubehag og smerte i ryggen. Derfor er det vigtigt, ikke bare at bevæge sig med jævne mellemrum, men det er også vigtigt at man sidder ved en ergonomisk arbejdsstation; et ergonomisk hæve/sænke bord og en ordentlig kontorstol er essentielt.

Kraftfuldt hardware og software

Udover den fysiske komfort er det også vigtigt at man har en kraftfuld computer, især hvis man arbejder med grafiktunge opgaver, kodning eller andre krævende opgaver. Både hardware og software har stor betydning for arbejdsprocessen. Der er mange muligheder at overveje når det kommer til Microsoft Windows.

På alt-til-windows.dk kan du læse meget mere om forskellige programmer, hvoraf nogle er gratis, som kan være gavnlige at have på din Windows computer. Hvis du arbejder inden for et specifikt felt, for eksempel det kreative område, så ved du også hvor vigtigt det er at have de rigtige programmer til at kunne udføre dine opgaver på udførlig vis.

Hvis man arbejder på en computer, er der høj sandsynlighed for at man bruger internettet. Alt efter hvad man bruger internettet til, kan man have behov for en højere hastighed. Derfor er det værd at undersøge hvilke routere og internetselskaber der potentielt kan levere et bedre, hurtigere og mere stabilt internet, så man kan arbejde uden forstyrrelse og afbrydelser.

Sikkerheden først

Når man arbejder på en computer, bruger internettet og er online det meste af tiden, er det også centralt at få sikkerheden på plads. Både som privatperson og som virksomhed er man nemlig udsat hver gang man tilgår internettet. Der er altid en vis risiko for at blive udsat for et hacker-angreb når man er online, men man kan tage flere skridt selv for at undgå dem.

God og fornuftig adfærd på internettet er derfor utrolig vigtig. Som de fleste ved er stærke passwords til sine forskellige kontoer vigtige at have, men man kan også komme langt med et godt antivirusprogram. Dertil er det også vigtigt at man husker på at opdatere sine programmer på computeren, så de ikke risikerer at åbne huller for nogle uheldige situationer.

Derudover kan du også gardere dig yderligere ved at installere en VPN; det står for Virtual Private Network og gør det mere sikkert for dig at færdes på internettet. Når man bruger en VPN er både ens geografiske placering beskyttet og de data man indtaster imens man bruger internettet via en VPN, bliver også utrolig svære at opsnappe af ondsindede hackere.

Der er altså flere ting man med fordel for både sin krops og sin Windows computers sundhed kan overveje at implementere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *