Undgå at betale overpris når du shopper elektronik
2. August 2019
Overvejelser du kan gøre dig, inden du køber elektronik
30. August 2019
Undgå at betale overpris når du shopper elektronik
2. August 2019
Overvejelser du kan gøre dig, inden du køber elektronik
30. August 2019
Show all

Kom igang med at tjene ekstra penge fra mobilen

Det har aldrig været nemmere at tjene penge med mobiltelefonen som det eneste redskab. Der findes efterhånden et hav af forskellige hjemmesider og apps, hvor man kan øge sin formue på forskellige måder.

Begynd at oddse
En populær måde at få sin formue til at vokse på er at oddse. Du kan oddse på alt lige fra fodboldkampe, hvem der bliver valgt ind i de forskellige partier i folketinget ved det næste valg eller hvem morderen er i en serie, der bliver vist i fjernsynet. Der er forskellige måder at oddse på – du kan enten vælge et udfald lang tid i forvejen for en begivenhed, eller du kan liveoddse, imens eksempelvis en fodboldkamp bliver spillet. Det er ekstra spænding forbundet med det, når det foregår i realtid. Der er generelt masser af spænding og mange penge at vinde, hvis du har lyst til at give dig i kast med at oddse. Men du kan selvfølgelig også risikere hele beløbet, du har oddset, hvorfor du skal huske at være fornuftig, inden du kaster mange kroner efter et potentielt udfald. 

At investere sine penge i aktier, obligationer og fast ejendom kan også foregå direkte fra mobilen. Selvom du  er nybegynder, når det kommer til at investere, så kan du stadig tjene gode penge på at investere dine penge i stedet for at lade din opsparing stå på en bankkonto. En investering er selvfølgelig aldrig hundrede procent sikker, så det er vigtigt, at du kun investere penge, du rent faktisk kan undvære, hvis uheldet skulle være ude.

Comments are closed.