Sådan finder du en god varmepumpe
22. April 2021
Guide: Sådan kommer du i gang med at træne igen
18. August 2021
Sådan finder du en god varmepumpe
22. April 2021
Guide: Sådan kommer du i gang med at træne igen
18. August 2021
Show all

3 gaveidéer til konfirmanden

konfirmand

Når konfirmationssæsonen står for døren og invitationerne tikker ind på mailen, som de jo ofte gør nu til dags frem for den trykte model, der kommer med posten, er det tid at tage sin tænkehat på og finde på en god gave til den unge mand eller kvinde. Men hvad skal man købe? 

Her i artiklen giver vi dig tre gode idéer til, hvad du kan overveje at købe til dagens hovedperson, hvis du er inviteret til konfirmation og spekulerer på, hvad du skal medbringe af gave. Alle gaverne, vi foreslår her, kan du finde på siden Genialegaver.dk 

Minikøleskab 

Med et smart minikøleskab fra Coca Cola er der gode chancer for at købe en gave, der sidder lige i skabet, om man så må sige. I hvert fald, hvis konfirmanden elsker at drikke sodavand, og det er der jo mange unge mennesker, som gør. Skabet har plads til 12 dåser, men kan naturligvis også bruges til energidrik, som for mange er endnu mere populært end sodavand. Køleskabet kan også tilsluttes i bilen, når familien f.eks. skal på kør-selv sommerferie til Sydeuropa eller andre dejlige steder. 

Design-selv plakat 

Vil du gerne give en personlig gave, kan du overveje en design-selv plakat. Her kan du selv bestemme, hvad der skal stå i boksene til citater eller andre tekster. Du kan f.eks. skrive sjove ting, som konfirmanden sagde, da han eller hun var lille, det er skægt at have at se tilbage på. Hvis der er tale om en meget troende konfirmand, kan du vælge at skrive citater fra Biblen, som du synes, appellerer specielt til ham eller hende. En tredje mulighed kunne være udvalgte sætninger fra konfirmandens yndlingssange, det vil også være en meget original og personlig gave. 

Trådløs højttaler 

Et sæt trådløse højttalere vil rigtigt mange konfirmander blive glade for. Højttalerne er alle tiders at tage med sig, når der skal hygges med vennerne på stranden eller i parken. På Genialegaver.dk kan du finde et par sjove højttalere udformet som høretelefoner, men naturligvis større. De vil med sikkerhed vække glæde hos det unge menneske. 

Der er altså mange ting, man kan overveje at købe, når der skal findes på en gave til konfirmanden. Skulle der mod forventning ikke være noget, der fristede på denne side, er der naturligvis altid den mulighed at give en pengegave. De fleste konfirmander ønsker sig penge, så det går man ikke galt i byen med. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *