Brug nettet til at købe hudplejeprodukter
18. December 2020
Find den bedste massagepistol
17. February 2021
Brug nettet til at købe hudplejeprodukter
18. December 2020
Find den bedste massagepistol
17. February 2021
Show all

Wizzi: Ny videnskilde inden for SEO

De fleste virksomheder drømmer om at få masser af besøgende på deres hjemmesider og webshops. Men vidste du, at du ikke behøver at betale i dyre domme for annoncer og deslige? I stedet kan du fokusere på SEO. Læs mere her! 

I vores hypermoderne og højteknologiske verden er det bare ikke til at komme uden om: Internettet. Uanset hvilken virksomhed, du er en del af, og hvad du sælger, vil en stor del af salget foregå her. Brugerne finder nemlig alt på nettet, og de køber det også her. 

Hvis man fx mangler et par fede løbesko, er der stor sandsynligvis for, at man researcher på udvalget på nettet. Og hvis ens cykel akut er punkteret, søger man efter en cykelhandler i nærheden. Der er bare dét, at ikke alle skobutikker eller cykelhandlere ligger øverst i Google… 

Få viden om SEO og skaf organisk trafik 

Og det er faktisk hele humlen: Hvis din virksomhed ved, hvordan den skal gøre for at komme øverst op i søgemaskinerne, så er chancen for et salg meget større. Derfor er det på tide, at du stifter bekendtskab med SEO, fx på wizzi.dk.  

Er du allerede SEO-ekspert, slutter rejsen heller ikke her, for der kommer hele tiden ny viden. Søgemaskinerne er nemlig lidt mystiske, i den forstand at ingen helt kender deres forandrende algoritmer. Så det er om at holde sig på dupperne og søge den nyeste information. 

Wizzi opdaterer dig på de nyeste SEO-trends 

Søgemaskinerne er altså ikke helt lige til at forstå og regne ud, så derfor er det godt at finde en kilde til information, som er super professionel og helt i top. På en side som Wizzi kan du finde nye artikler hver måned, som giver dig de seneste insights. 

Det er vigtigt at vælge en kilde til SEO-information, som du har tillid til, for SEO har enormt stor værdi for din virksomhed. Der er bare langt større chance for konverteringer, hvis Google vurderer din side som værende relevant og værdiskabende for brugerne. 

Hvad er SEO? 

Hvis du er begynder udi SEO og organisk trafik, kan det være en udfordring at finde rundt i begreber og forkortelser. ‘SEO’ er kort for ‘search engine optimization’ (på dansk: ‘søgemaskineoptimering’). Det vil sige, at du med SEO optimerer din hjemmeside i forhold til søgemaskinernes algoritmer. 

Disse algoritmer er lidt af et mysterium, og ingen ved virkelig, hvordan de fungerer. Derfor skal man holde sig opdateret på SEO-fronten, for hele tiden at have de mest aktuelle teorier – algoritmerne forandrer sig nemlig også. 

Men dét, man kan sige om algoritmerne er, at de er designet til at give brugerne det, som de søger efter. Derfor har de nogle kriterier for, hvad der gør en side relevant i forhold til de ord, brugerne søger efter. Siden skal altså skabe værdi for brugeren, og den skal være brugervenlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *