Hvordan bruger du internettet?
17. January 2020
Få en fleksibel hverdag- arbejd hjemmefra
28. January 2020
Hvordan bruger du internettet?
17. January 2020
Få en fleksibel hverdag- arbejd hjemmefra
28. January 2020
Show all

Vær sikker på at have en indkomst, når du færdig med studiet

Business people discussing the charts and graphs showing the results of their successful teamwork, multi ethnic business

Er du igang med en videregående uddannelse, så kan det være en god idé at melde dig ind i en a-kasse allerede nu. Så undgår du at stå uden indkomst, når du er færdig med studiet. 

Nyuddannet og ledig

Selvom du bruger 3-5 år på at læse, så er du ikke nødvendigvis sikret et job, når du er færdig med at studere. For rigtig mange nyuddannet kan være svært at finde job efter endt studie.

Hvad end du er studerende eller ej, så er det en god idé at være medlem af en a-kasse, så du ikke pludselig risikerer at stå uden indkomst.
Du har sikkert hørt det før; “Få dig nu meldt ind”. Men måske har du alligevel ikke fået det gjort, og det forstår vi godt, for det kan være svært at overskue hvilken a-kasse, der passer til dig.

Din uddannelse kan være bestemmende for, hvilken a-kasse du bør melde dig ind i. De fleste a-kasser er nemlig tilpasset forskellige uddannelsesretninger, så de kan hjælpe dig med at finde job indenfor dit fag.

Du kan melde dig ind i en a-kasse imens du studerer, eller når du er færdig med at studere. En god idé er at gøre det mens du studerer, mange a-kasser tilbyder nemlig gratis medlemsskab til studerende, og så er du sikret en indkomst fra den dag, du bliver færdig.

Så kan du søge job uden at bekymre dig om økonomien. Du kan samtidig få hjælp til at skrive gode ansøgninger og CV, så du hurtigt kan komme ud på arbejdsmarkedet.

På dennne side kan du få meget mere information om danske a-kasser.

Comments are closed.