Hold kontakten med din familie i julen
12. September 2019
Læg telefonen fra dig i dine pauser
12. September 2019
Hold kontakten med din familie i julen
12. September 2019
Læg telefonen fra dig i dine pauser
12. September 2019
Show all

Ring til dine gutter og tag på herreweekend

Hvis du har anskaffet dig IP-telefoni, skal det da også udnyttes. Det kan du passende gøre ved at ringe til dine gutter, og spørge om de vil med på en sjov herreweekend.

Hvad skal I lave?

Der er utrolig mange ting, som er sjove at lave på en herreweekend. Det vigtigste er blot, at I kommer så langt væk fra børnepasning og arbejde som overhovedet muligt. Derfor kan det være en god idé at lave noget, hvor I bliver revet ud af jeres vante hverdag. Dette kan I eksempelvis gøre ved at sove i shelter eller køre på motorcykel.

Bare ring

Selvom det kan være let at forestille sig, at de andre mænd ikke er lige så meget med på idéen som dig selv, er det bare om at gribe telefonen. Sandsynligvis har de andre gutter lige så meget brug for en pause som dig.

Du behøver derfor ikke at planlægge det helt store, inden du ringer. Hvis de andre er med på idéen, har de sandsynligvis nogle idéer til, hvad I kan lave. Måske er der endda en af dem, som ejer et sommerhus, I kan være i. Her kan du få flere idéer til, hvad I kan lave på jeres herreweekend.

Comments are closed.