Underhold dig selv med og uden mobil
12. September 2019
Ring til dine gutter og tag på herreweekend
12. September 2019
Underhold dig selv med og uden mobil
12. September 2019
Ring til dine gutter og tag på herreweekend
12. September 2019
Show all

Hold kontakten med din familie i julen

For få dage siden var det sommer, men ikke desto mindre begynder butikkerne at varme op til at stille julepynten frem. I juletiden er det ekstra vigtigt at have kontakt med dine nærmeste.

Nu’ det jul igen – eller næsten i hvert fald

Som privatperson føler du sandsynligvis, at der stadig er lang tid til decembermåned. Ikke desto mindre varer det ikke længe, før julevarerne er at finde i alle butikker. Dette gælder både julegaver, julekager og julepynt.

Julen er en tid, som de fleste tilbringer sammen med deres nærmeste. Bor man langt væk fra sin familie, kan man derfor føle sig en smule ensom. Det er her en god telefonforbindelse er rigtig rar at have, så man stadig kan holde tæt kontakt med dem, man holder af.

Med jul hører traditioner

For mange vedkommende hører der mange traditioner til julen. Dette kan være meget forskelligt fra familie til familie. Her kan du få idéer til, hvad du skal lave med din familie i julen.

Selvom de fleste holder af varme og sommer, er der rigtig mange hyggelige stunder i vente i vintermånederne. Det er bare om at finde vanterne og huen frem og nyde,  at du kan opholde dig indedørs med god samvittighed.

Comments are closed.