Bliv klogere på tyren og andre stjernetegn
26. January 2022
Sådan vælger du de bedste neopren waders til dine behov
2. February 2022
Bliv klogere på tyren og andre stjernetegn
26. January 2022
Sådan vælger du de bedste neopren waders til dine behov
2. February 2022
Show all

Overvejer du at flytte til Norge?

Mange danskere drømmer om i en periode at prøve at bo og arbejde i udlandet. Det kan da også være både sjovt, lærerigt og ikke mindst udviklende at leve et andet sted og dermed få nogle andre input. Hvis du overvejer at flytte til Norge, så læs med her og få gode tips. 

Men hvorfor Norge? Der er som bekendt mange steder i verden, man kan vælge at rejse til, og hvis man ikke ønsker at tage alt for langt væk men stadig være væk hjemmefra, kan man altså overveje dette skønne naboland, som mange i forvejen kender fra skiferier eller smutture med Oslobåden. 

Ring billigt hjem 

Det skal ikke være på grund af telefonipriserne, at man fravælger Norge, for både her og i andre lande, kan man benytte IP-telefoni, når man vil sludre med familien derhjemme. Derimod er der god grund til at vælge dette smukke land, hvis man er vild med natur og holder af store vidder.  

Her er der rige muligheder for at vandre og dermed opleve noget af det rige dyreliv. Selvom mange som nævnt kender Norge som en vinterdestination, er der endnu dejligere om sommeren, og hvis man bosætter sig her, bør man derfor ikke snyde sig selv for de mange smukke steder, man kan besøge rundt omkring i landet. 

Fra syd til nord på seks dage 

Hvis ikke man vælger at besøge familien hjemme i Danmark i sommerferien, kan man overveje at tage en tur med Hurtigruten som sejler hele vejen fra Bergen i Syd til Kirkenes nord for polarcirklen. Skibet lægger til 35 steder undervejs, og i de mange små fjorde er der tale om uforglemmeligt smukke oplevelser for både store og små. 

Hvis man holder af at løbe på ski, er Norge også den oplagte destination, for her er man aldrig langt fra en skiarena, hvor man kan få afløb for sine behov. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *