Oplev USA og køb elektronik mens du er afsted
23. September 2019
Brug din mobil til at blive klogere
23. September 2019
Oplev USA og køb elektronik mens du er afsted
23. September 2019
Brug din mobil til at blive klogere
23. September 2019
Show all

Først fodbold så mobil

Har du været ude at lave noget aktivt, som for eksempel at spille fodbold, kan det være tiltrængt med en pause. Denne pause kan du for eksempel bruge med din mobil i hånden.

Det er let at blive udmattet efter træning

Vi kender alle det at have været ude at dyrke motion, hvorefter man føler sig fuldstændig udmattet. Når man er så udmattet, er sofaen det eneste, der virker tiltalende. Her kan man smække benene op og lade sig underholde af mobilen. Se mere.

Der er mange forskellige ting, man kan lave, når man søger afslapning på sin mobil. Nogle af mobilens apps er mere lærerige end andre, men ligegyldigt hvad du er til, kan du finde afslapning, der passer dig.

Mobilens muligheder

En ting som kan være rigtig dejlig at bruge sin tid på efter træning, er at lytte til podcast. Dette kræver ikke noget af dig, andet end at du lytter. Ligger du på sofaen, kan det dog godt være svært at holde sig vågen.

Hvis du er bange for at falde i søvn, kan det være, at spil fungerer bedre som underholdning for dig. Der findes nemlig spil til enhver smag, og hvis du har tiden, kan du bruge timer på at spille på din telefon.

 

Comments are closed.