Først fodbold så mobil
23. September 2019
Brug internettet på din togtur til eller fra Jylland
23. September 2019
Først fodbold så mobil
23. September 2019
Brug internettet på din togtur til eller fra Jylland
23. September 2019
Show all

Brug din mobil til at blive klogere

Det varer ikke længe, før efterårsferien banker på døren. Efterårsferien er en skøn ferie, fordi den for alvor lægger op til indendørs hygge. Denne hygge kan du omfavne ved at bruge din mobil til at lære nye ting.

Lyt dig klogere

En af de ting, der for alvor er gode at kaste sig over, hvis du søger ny viden, er podcasts. Søger du blot på et ord, som du gerne vil blive klogere på, på Google, kan du være rimelig sikker på, at der kommer en uoverskuelig mængde af information op.

Når det gælder podcasts, har der siddet folk før dig og ordnet informationerne. De har sat dem i rækkefølge, sådan at det giver mening for en menneskehjerne. Podcasts er derfor virkelig lærerige, og du kan finde podcast om næsten alt.

Find hyggelige aktiviteter

Hvis du bliver træt af at sidde derhjemme, kan du med fordel bruge telefonen til at blive klogere på hvilke aktiviteter, der foregår tæt på dig. Det kan være alt lige fra et loppemarked til et teaterstykke.

Hvis du er interesseret i tips til ting, du kan lave, kan du læse om sjove aktiviteter i påsken. Selvom vi ikke just er i samme årstid, er der sikkert nogle råd, som du kan bruge alligevel.

Comments are closed.