Optimer din hovedrengøring med tæpperensning
30. March 2022
Undgå svindel og spil på legitime websteder
1. April 2022
Optimer din hovedrengøring med tæpperensning
30. March 2022
Undgå svindel og spil på legitime websteder
1. April 2022
Show all

Flotte kopper med tryk

Vi kommer nok ikke udenom, at danskere drikker meget kaffe. Vi inviterer vennerne på kaffe, kollegerne mødes over en kop kaffe, jobsamtalen holdes på en kaffebar og der serveres kaffe til fødselsdage og alle andre lejligheder. Man kan næsten ikke undgå at se, dufte eller høre kaffe blive nævnt i løbet af en dag. 

Derfor er kopper med tryk noget man bør overveje. Enten når koppen skal gives i gave eller til brug i markedsføring. For hvis der er noget, der får opmærksomhed så er det koppen. Et eller andet sted skal kaffen jo være. 

Gaven til dem der har alt 

Din veninde eller et familiemedlem har fødselsdag, men hun er den slags person, der aldrig ønsker sig noget. Det er altid op til dig at finde på noget. Men du kan heller ikke blive ved med at købe strømper, for på et eller andet tidspunkt må hun da have strømper nok.  

Så i stedet for de sædvanlige strømper, kan du give hende en række kopper med tryk. Det kan være sjove ordspil, udtryk eller billeder af aber. Noget der giver hende lyst til at bruge dem. 

Brug det som en langvarig markedsføringstaktik 

Du kan også bruge kopper med tryk i din markedsføring. Det er en god måde at gøre din virksomhed synlig på, for du kan eventuelt dele ud af kopperne eller sørge for at alle dine kolleger har en på sit bord.  

Også til jobsamtaler kan du give den potentielle kollega en kop med hjem. Så uanset om du ansætter personen eller ej, ved du, at der et sted i landet står en kop med dit logo og firmanavn på, hvilket muligvis kan sætte gang i hukommelsen eller en samtale. 

Dit budskab spredes og bliver en markedsføringsteknik, der holder i mange år uden, at det koster dig mere. Tag gerne et kig på Java kaffekop eller Medellin her.

Gør arbejdet sjovere 

Kopper med tryk er også en sjov præmie. På kontoret kunne du sætte en konkurrence i gang. Det kan være hvad som helst, der gør den normale arbejdsdag lidt sjovere. Den der sælger mest vinder en kop med firmaets logo og ordene: “I’m the boss!” For eksempel. 

Det er helt sikkert med til at øge glæden og spændingen ved at tage på arbejde, når man ved, at der er en slags præmie udover ens løn. Selvom vi ikke vil vide af det, så er vi alle dybt inde konkurrencemennesker. Og når præmien endda kan fyldes med vores yndlingskaffe, gør det bare dagen endnu bedre. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *