Sådan får du mere ud af den digitale verden
30. August 2021
Derfor kan skærmtid inden sengetid være skyld i dårlig søvn
17. September 2021
Sådan får du mere ud af den digitale verden
30. August 2021
Derfor kan skærmtid inden sengetid være skyld i dårlig søvn
17. September 2021
Show all

En god arbejdsplads er vigtig for trivslen

En stor del af vores hverdag tilbringes på arbejdspladsen og derfor er det utrolig vigtigt for den generelle trivsel med en god arbejdsplads. Uanset om det er din egen arbejdsplads eller om du har fokus på at skabe en god arbejdsplads for andre, så er det vigtigt at tage højde for hvad der skaber en god arbejdsplads, og også hvad der ikke gør. Læs meget mere her.  

Undersøgelser viser at en dårlig arbejdsplads kan være årsag til psykiske samt fysiske problematikker, som stress, arbejdsskader og livsstilssygdomme. Derfor er det vigtigt at du har fokus på den gode arbejdsplads, uanset om det er for dig selv, eller hvis du arbejder i en position hvor du også er ansvarlig for andres arbejdsplads.  

Ro på 

Selvom at din arbejdsgiver er ansvarlig for at skabe en god arbejdsplads for sine medarbejdere, er der mange ting du også selv kan gøre for at den tid du bruger på dit arbejde, bliver mere behagelig. Er du fx god nok til at få slappet af derhjemme og koblet fra, så du egentlig er ladet op og frisk når du møder ind på arbejdet? Mange af os har for travlt, og en stigning i andelen af danskere som diagnosticeres med stress, antyder at vi ikke er gode nok til at få trukket stikket når der er behov for det.  

Desuden kan uro og forstyrrelser på hjemmefronten påvirke dig utrolig meget hvis du som følge af dette har svært ved at fokusere på enkelte opgaver ad gangen. En ustabil og uoverskuelig økonomi kan blandt andet være roden til bekymringer og indre uro. Hvis det er tilfældet for dig, kan en mulighed være at samle dine lån i et samlelån. Det kan du læse mere om på Jubii.dk, så du måske kan få mere overblik og overskud til andre ting.  

God social stemning spiller en rolle 

Selvom at man måske tænker på et arbejde som et sted hvor man skal udføre et stykke arbejde og så tage hjem igen, så spiller det sociale på arbejdspladsen en utrolig stor rolle, særligt for den psykiske trivsel. Gode kollegaer som man føler sig godt tilpas betyder nemlig meget for trivslen.  

Derudover har undersøgelser også vist at den største årsag til at medarbejdere forlader deres job er dårlig ledelse. Det vil altså sige at ens forhold til chefen og ledelsen på arbejdspladsen, også spiller en stor rolle når det kommer til trivsel. På Falcks Health Care hjemmeside, falckhealthcare.dk, giver de gode råd til at hvordan man opnår et godt psykisk og godt fysisk arbejdsmiljø.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *