Hvorfor dit firma burde have et intranet
30. June 2022
Sådan vælger du de bedste rullegardiner til dit hjem
17. August 2022
Hvorfor dit firma burde have et intranet
30. June 2022
Sådan vælger du de bedste rullegardiner til dit hjem
17. August 2022
Show all

De mest populære yogatyper


En af de største forhindringer for at starte yoga er at finde ud af, hvilken yogastil du vil prøve. Det er ofte forvirrende for begyndere, fordi klassenavnene og mulighederne er så brede. Mens næsten alle stilarter bruger de samme fysiske stillinger, har hver en særlig vægt. Dette snydeark fremhæver forskellene, så du kan bestemme, hvilken type der er mest tiltalende for dig.

Selvfølgelig er den bedste måde at begynde at lave yoga på at tage en klasse for begyndere. Hvis dit lokale studie ikke angiver, hvilke klasser der er rettet mod nybegyndere, spørg på forhånd, hvilken klasse der vil tilbyde grundlæggende instruktion, der passer til en ny. Hvis du søger onlinevideoer, skal du søge specifikt efter klasser på begynderniveau – næsten alle online yogavideoplatforme giver dig mulighed for at søge efter evneniveau.

Læs også: Test af yogamåtter og find den bedste yogamåtte.

Bare husk, hvis du ikke kan lide din første yogaklasse, betyder det ikke, at du og yoga ikke er beregnet til at være. Fordi der er så mange forskellige stilarter af yoga og så mange forskellige instruktører med deres egne tilgange til undervisning, kan det tage et par forsøg, før du finder den rigtige pasform.

I betragtning af de mange fordele ved en regelmæssig yogapraksis, hvis du ikke kan lide yoga oprindeligt, skal du forpligte dig til at prøve flere forskellige klasser, før du afskriver det helt.

Begyndervenlige muligheder

Bortset fra klasser, der er udpeget som “begynderyoga”, er klasser mærket som “hatha” generelt langsommere bevægende, tankevækkende praksis, der fokuserer på grundlæggende, begyndervenlige stillinger. Selvfølgelig er det vigtigt at erkende, at udtrykket “hatha” faktisk er en generisk betegnelse for enhver form for yoga med fokus på bevægelse. I Amerika er næsten enhver yogaklasse teknisk set hatha yoga, så sørg for at spørge instruktøren, hvad du kan forvente før din første klasse.

Vinyasa klasser er utroligt populære, men de har tendens til at være hurtigere bevægende, hvilket kan være forvirrende for begyndere, der ikke er bekendt med grundlæggende stillinger. Hvis du vil prøve en vinyasa-klasse, skal du søge en version på begynderniveau.

Endelig er Iyengar yoga en form for yoga, der er stærkt fokuseret på korrekt tilpasning. Dette er fantastisk til folk, der har skader, eller som ønsker at bruge ekstra tid på at få hver stilling helt rigtig. Du kan forvente en masse instruktion, hvilket er fantastisk til begyndere.

Husk, at enhver yogastil kan være perfekt egnet til begyndere, så længe den er udpeget som en “nybegynder” -klasse, så hvis dit lokale studie tilbyder yin eller Forrest yoga, er du velkommen til at prøve det. Bare sørg for at lade din instruktør vide, at du er ny i øvelsen. Ved at give ham hovedet op, vil han vide at holde øje med dig og tilbyde mere detaljerede instruktioner efter behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *