Skal du være med på Bitcoin-bølgen igen?
17. September 2019
Bil og business
19. September 2019
Skal du være med på Bitcoin-bølgen igen?
17. September 2019
Bil og business
19. September 2019
Show all

Brug tiden på mobilen på at tjene penge

Hvis du bruger meget tid på din mobil, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for at tjene penge online. Således kan du nemlig nyde afslappende tid på mobilen, mens du tjener penge.

Tjen penge på kryptovaluta

En af de måder du kan tjene penge på online, er ved at købe og sælge kryptovaluta. Hvis du har overvejet at investere i kryptovaluta, kan du læse mere her.

Ved investering i kryptovaluta kan du få et fornuftigt afkast hurtigere end ved de fleste andre investeringer. Dette skyldes, at kurserne på kryptovaluta svinger meget. På den måde har du mulighed for at tjene mange penge i løbet af en dag, men du har ligeledes mulighed for at tabe mange penge.

Det bliver mere sikkert at investere i kryptovaluta

Denne usikkerhed som følger med de svingende kurser, er noget, der har afholdt mange fra at investere i kryptovaluta. Nu kommer der dog nye regulativer inden for kryptovalutaer, som skal stabilisere kurserne. På den måde bliver det for mange mere attraktivt at foretage denne type investering, og derfor stiger kursen eksempelvis på Bitcoins.

Udover de kommende regulativer har Facebook annonceret, at de vil komme med deres egen digitale valuta ved navn Libra. Dette er ligeledes en faktor i den stigende kurs.

Comments are closed.