Brug tiden på mobilen på at tjene penge
17. September 2019
Spil med dine venner
19. September 2019
Brug tiden på mobilen på at tjene penge
17. September 2019
Spil med dine venner
19. September 2019
Show all

Bil og business

Hvis du har din egen virksomhed, der har store salg ud af huset, kender du nok også godt til vigtigheden af at have en ordentlig bil at køre rundt i til hverdag til at besøge kunder og lignende. Det er vigtigt at vælge den rigtige bil, da det er dyrt at købe den forkerte bil, men også, da det er et must, at en bil skal være praktisk og passe til dine behov.

Afgræns dine behov

Først skal du måske spørge dig selv om det overhovedet giver økonomisk mening at have en bil i din virksomhed, da det kan være lidt af en udgift, hvis du ikke bruger den nok. Hvis du til gengæld har mange kundebesøg eller skal ud og se på salgssteder eller lignende, kan det godt være en god investering.

Hvis du også bruger din bil til transport af varer eller lignende, er det godt at investere i en stor bil med masser af baggerumsplads som en stationcar, men kører du derimod meget i byen, er en lille city car eller en mindre bil smartest. Sæt dig ned og lave et overblik over dine behov og snak derefter med en bilhandler om dine specifikke ønsker.

Men lad være med at gå i luksusfælden og købe den flotteste og dyreste bil. Hvis du drømmer om at køre en anden bil, kan du udleve drømmene på en ferie ved biludlejning. Se mere her

Comments are closed.