Ring til dine gutter og tag på herreweekend
12. September 2019
Få tid til at bruge dine gadgets men også alt det andet
16. September 2019
Ring til dine gutter og tag på herreweekend
12. September 2019
Få tid til at bruge dine gadgets men også alt det andet
16. September 2019
Show all

Læg telefonen fra dig i dine pauser

Hvis du har en travl hverdag, vil du sandsynligvis gerne underholdes i dine pauser. Mange er hurtige til at gribe telefonen og tjekke op på sociale medier eller spille spil, så snart de har muligheden.

Lad din pause være en pause for din hjerne

Hvis du kan nikke genkendende til overstående; at du griber telefonen så snart du har muligheden, er du ikke alene. Dette er der rigtig mange, der gør. Nogle gange kan det dog godt betale sig at lade den ligge.

Dette skyldes, at når du er på telefonen, bliver du bombarderet med indtryk. Der er skarpe farver, og der sker alt muligt på skærmen, som du skal forholde dig til. Selvom det føles afslappende at sidde med telefonen, får hjernen altså ikke den pause, den har brug for.

Hvad kan man ellers lave?

Mange gange handler denne griben efter telefonen om, at det er den underholdningskilde, som er tættest på. Det kræver ikke nogen fantasi at kigge på telefonen, og derfor er det meget let.

Hvis du har brug for idéer til, hvad du eksempelvis kan lave, når stegen er i ovnen kan du se mere her. Telefonen er naturligvis en fantastisk gadget, men sommetider kan det godt betale sig at bruge den med omtanke.

Comments are closed.