Sådan vælger du de rigtige skjorter og overtrøjer til forårs- og sommersæsonen
3. May 2023
Italiensk vin – En af danskernes foretrukne drikkevarer
12. May 2023
Sådan vælger du de rigtige skjorter og overtrøjer til forårs- og sommersæsonen
3. May 2023
Italiensk vin – En af danskernes foretrukne drikkevarer
12. May 2023
Show all

3 tips til dig der vil lære at danse med din partner

Har du fået lyst til at lære at danse sammen med din partner, kan vi her hjælpe dig lidt på vej med nogle gode tips.

Find de pæneste termodragter til damer her.

Start til danseundervisning for begyndere

For det første kan det være en oplagt mulighed for jer at starte på en danseskole, hvor der er undervisning for begyndere i pardans. De fleste danseskoler har ofte sådan et hold, som du kan melde dig ind på, og det kan være sjovt at komme i gang med at danse sammen med andre par. Hvis du bare har en god underviser, kan du godt glæde dig til at komme til dans hver eneste uge. Og sammen kan I se frem til at blive bedre til at danse sammen med en professionel instruktør.

Træn hjemme i stuen

Hvis I gerne vil være endnu bedre til at danse, kan det også være en god idé at gøre det til en vane at komme i gang med at danse sammen hjemme i stuen. Der er mange gode videoer med instruktioner på nettet, som I kan lære en masse fra, og ellers kan I jo altid bare vælge at øve jer på de ting, som I lærer, når I er til undervisning. I kommer til at blive meget bedre meget hurtigere, hvis I vælger også at øve derhjemme. Så det er bare med at kridte danseskoene og finde en god mængde plads i stuen, så I kan danse sammen.

Lær en dans ad gangen

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at fokusere på en type dans ad gangen. Det kan være fristende at kaste sig over den ene efter den anden, men der er så mange trin at lære bare inden for en type dans, så hvis det fx er jive, I gerne vil danse, er det godt at holde jer til den i en periode, så I kan blive dygtige til den. Når I så føler, at den er ved at sidde der, kan I gå videre til den næste dans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *