Bæltetasker: Sådan finder du den der passer dig bedst
6. January 2023
Håndcreme og kropscreme: Dine essentials denne vinter
8. January 2023
Bæltetasker: Sådan finder du den der passer dig bedst
6. January 2023
Håndcreme og kropscreme: Dine essentials denne vinter
8. January 2023
Show all

10 apps der kan hjælpe dig med at sove bedre

1. Vækkeur med søvncyklus: Denne app registrerer dit søvnmønster, vækker dig i den lettest mulige søvnfase og hjælper dig med at få en perfekt morgenstart.

2. Relax Melodier: Relax Melodies er en app, der giver dig et personligt mix af beroligende lyde til at hjælpe dig med at slappe af ved sengetid eller når som helst. Den har over 50 beroligende lyde og giver brugerne mulighed for at skabe deres egen kombination af naturinspirerede melodier, musik fra kunstnere som Enya, klassisk musik, hvid støj, lydlandskaber, historier til afslapning og meget mere.

3. White Noise Lite: White Noise Lite er en effektiv måde at maskere distraktioner med beroligende omgivelseslyde, så du kan få en fredelig søvn om natten. Appen har følgende funktioner: 10 gratis ventilator-, natur- og hvid støjlyde; understøttelse af afspilning af flere lydstrømme samtidigt; looping-lyde til kontinuerlig afspilning.

4. Rolig: Calm er en prisbelønnet meditationsapp, der hjælper dig med at meditere, sove bedre og leve sundere. Den indeholder guidede meditationer (med over 2800 numre) fra førende eksperter inden for mindfulness og wellness, musikbiblioteker til at hjælpe dig med at slappe af og falde i søvn, beroligende naturscener og historier til at lede dit sind væk fra distraktioner.

5. Sleep Bot Tracker Log: Denne app giver brugerne mulighed for at spore deres søvncyklus med grafer og statistik. Den indeholder et smart vækkeur, der vækker dig på det bedste tidspunkt i din søvncyklus, så du føler dig frisk, når alarmen går i gang. Appen indeholder også en søvndagbog til at registrere søvnrelaterede hændelser eller tanker.

6. Sleep Time: Sleep Time er et avanceret vækkeur, en søvncyklusmåler og et smart opvågningslys kombineret i én kraftfuld app. Den bruger telefonens accelerometer til at registrere bevægelser, mens du sover, og beregner det bedste tidspunkt for dig til at vågne op frisk og udhvilet. Den tilbyder også beroligende lydlandskaber og stemningsmusik, der hjælper dig med at lulle dig ind i drømmeland.

7. Pude: Pillow er en avanceret app til søvnregistrering, der automatisk registrerer, hvornår du falder i søvn, og vækker dig på det optimale tidspunkt i din naturlige søvncyklus. Appen inddrager data fra dine Apple Watch-, iPhone- eller iPad-sensorer for at give en detaljeret analyse af dine sovemønstre samt med tips til at forbedre din søvn.

8. Sleep Genius: Sleep Genius er en app, der er designet til at hjælpe dig med at få en god nats søvn med patenteret lydteknologi, der er videnskabeligt udviklet til at slappe af og forynge krop og sind. Appen indeholder specielt udformede søvnprogrammer samt værktøjer til afslapning, dyb meditation og guidet drømmearbejde.

9. Sleep Cycle Power Nap: Denne app hjælper dig med at passe korte lure ind i din dag – så du kan forblive produktiv uden at blive groggy. Den bruger telefonens accelerometer til at registrere, hvornår du falder i søvn, og vækker dig efter 20-30 minutters powernap, så du føler dig frisk i stedet for træt.

10. MyBFLO: myBFLO er en meditations- og wellness-app, der er designet til at hjælpe dig med at sove bedre, reducere angst og stress, øge fokus og produktivitet. Appen indeholder guidede meditationer til afslapning, mindfulness-øvelser til øget fokus, søvnhistorier til at berolige sindet før sengetid og meget mere. Med myBFLO’s personlige anbefalinger kan du nemt finde den rigtige meditation til ethvert humør og enhver situation.

Disse apps kan hjælpe dig med at få en god nattesøvn, så du kan forblive produktiv i løbet af dagen og få et sundere liv generelt. Prøv en i dag – din krop vil takke dig!

Husk at det også er en god idé med en god madras. Prøv en Emma Original Madras i dag og få en meget bedre søvnoplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *