Gør dit liv nemmere med elektronik
2. September 2019
Få råd til flere gadgets
5. September 2019
Gør dit liv nemmere med elektronik
2. September 2019
Få råd til flere gadgets
5. September 2019
Show all

Oplev teknik fra en anden vinkel

Hvis du er vild med teknik, så skal du helt sikkert overveje at tage et smut til Helsingør, hvor Danmarks Tekniske Museum ligger. Lige nu er der en udstilling, der hedder Next Level, der handler om computerspil i 50 år. Her kan du se, hvordan computerspil så ud flere årtier tilbage og der er bestemt noget på udstillingen, som er sjovt for både børn og voksne. Du kan for eksempel for lov til at prøve 25 computerspil på de originale maskiner, hvilket de fleste nok vil synes er sjovt – om de er glade for teknik eller ej!

Hvis ikke du bor i Københavnsområdet, er det oplagt at kombinere besøget på det tekniske museum med en tur til vores smukke hovedstad. Hvad du skal lave der, kan du blandt andet læse mere om her.

Selvom computerspil måske ikke lige er dit største interessefelt, så er der stadig meget andet interessant at se på Danmarks Tekniske Museum. Den anden udstilling RUMMET TUR-RETUR gør det muligt at komme helt tæt på Andreas Mogensens fascinerende rumkapsel, som bekendt var den, der gjorde ham til den aller første dansker i rummet. Du kan også få lov til at være astronaut for en dag, hvis du altså tør.

Comments are closed.