Hvor meget er din tid værd?
27. May 2020
Rene lokaler og vinduer er vigtigt i en seriøs virksomhed
21. July 2020
Hvor meget er din tid værd?
27. May 2020
Rene lokaler og vinduer er vigtigt i en seriøs virksomhed
21. July 2020
Show all

Internettet fodrer vores trang til at forbruge

Internettet har gjort mange ting lettere for os. Der er stort set ikke det, man ikke kan klare over internettet i dag. Vi kan klare alle vores indkøb online, vi kan holde kontakten med vores venner og bekendte online, og vi kan arbejde online. Internettet har forsødet rigtig mange områder af vores dagligdag, og selvom internettet også har sine bagsider, så er det for langt de fleste fordelene, der vægter højest.

Fristelser på internettet

Der er ingen tvivl om, at tingene klares lidt lettere og lidt hurtigere, når de kan klares over internettet. I dag foregår stort set alting digitalt, og alle dokumenter, billeder og lignende opbevares digitalt, så der er mindre risiko for at tingene går tabt. Det gode ved internettet er, at det husker alt, men desværre er dette også en af internettets skyggesider. Heldigvis er det de færreste, der oplever internettets skyggesider, men det er langt fra de færreste, der ikke er bekendte med, at de findes. Internettet har mange fordele, men der er selvfølgelig også ulemper.

Nogle af ulemper er, at vi engang imellem lader os friste af ting, som vi har set på internettet. Internettet er fyldt med reklamer og marketing, som har til formål at friste os til at forbruge forskellige goder. Oftest lykkedes det, og internettet i form af hjemmesider og sociale medier m.fl, er efterhånden blevet den mest anvendte markedsføringsstrategi.

Når det bliver dyrt at være forbruger i et forbrugssamfund

Virksomhedernes digitale markedsføringsstrategi virker, og det gør, at vi som forbrugere oftest falder lige i fælden, og får en trang til at forbruge ting, som vi måske/måske ikke har brug for. Vi lever i et forbrugssamfund, og det er for de fleste ensbetydende med, at man har en trang til at forbruge. Det ligger i vores natur at forbruge, men det er desværre langt fra gratis at være forbruger. Nogle gange kan det være nødvendigt at optage lån, førend man kan følge med sit eget forbrug. I nogle tilfælde er det nødvendigt med et lån, så man kan få råd til bolig, bil eller noget tredje, og andre gange optager man et lån for at få plads til ekstra fornøjelser i ens økonomi.

Uanset hvorfor man har optaget et eller flere lån, så kan det hurtigt blive dyrt at betale af på flere forskellige lån. Hvis du gerne vil have sænket dine månedlige udgifter til lån, så kan det være en fornuftig idé at optage et samlelån.

Med et samlelån får du dine små lån betalt ud, så du kan skal bekymre dig om at betale af på ét lån. På den måde får du mere luft i økonomien, når du ikke skal bekymre dig om flere forskellige lån. Optag et samlelån hvis du gerne vil have bedre overblik over din økonomi.

 

 

 

Comments are closed.