Få mere energi i hverdagen
6. September 2019
Teknologi har ændret vores hverdag
12. September 2019
Få mere energi i hverdagen
6. September 2019
Teknologi har ændret vores hverdag
12. September 2019
Show all

Hold kontakten med dine venner

Det er vigtigt at holde kontakten med sine tætte venner. Ofte kan der ske ting i livet, som rykker dig og dine venner fra hinanden. Hvis det er en ven, du er glad for, kan det dog godt betale sig at holde kontakten med dem.

Giv ikke slip

Hvis du flytter fra dine venner eller I på anden måde mister den naturlige kontakt, kan det stadig godt betale sig at holde fast i dem. Naturligvis er det fedt at få nye venner, men der kan også være fordele i at holde fast i de gamle.

Selvom man hele tiden lærer nye ting om hinanden, skal man med de gamle venner bruge mindre tid på basale informationer. På den måde bliver det lettere at få tid til dybe samtaleemner. Én af de lette måder, du kan holde kontakten med dine venner på, er at snakke i telefon med dem. Derfor er det vigtigt med en god telefonforbindelse.

Hvad skal I lave, når I er sammen?

Hvis du planlægger en dag, hvor du kan være sammen med dine venner, kan det være rart at forberede en aktivitet. Det kan være stort eller småt. Det kan for eksempel være virkelig hyggeligt at stable en parmiddag på benene.

Comments are closed.