Sådan får du råd til flere gadgets
5. December 2019
Tre gode grunde til at optimere hjemmesidetekster
13. January 2020
Sådan får du råd til flere gadgets
5. December 2019
Tre gode grunde til at optimere hjemmesidetekster
13. January 2020
Show all

Fotokunst – en flot baggrund til dine videosamtaler

Videosamtaler er en utrolig smart opfindelse. Skal du virke professionel, stiller det dog visse krav til din påklædning samt din baggrund. Med en flot billedvæg kan du holde alle de videosamtaler, du vil.

Billeder til stuen

Har du et job, hvor du ofte arbejder hjemmefra, har du sikkert et par videosamtaler om dagen. Selvom du sidder derhjemme, skal du helst vise dig frem fra din professionelle side, og derfor er det blandt andet en god idé med nogle plakater til væggen.

Her kan du finde posters, billeder og plakater. På den måde kan du sammensætte den perfekte billedvæg, som danner baggrund til dine videosamtaler. På hjemmesiden finder du et bredt udvalg. Du kan blandt andet få sjove billeder eller billeder af dyr.

Personlig indretning

Når du vælger billeder til stuen, er det klart, er der rig mulighed for at forstærke din personlige stil i hjemmet. Plakater og fotos kan nemlig gøre utrolig meget for den stemning, der bliver sat.

Skal du bruge din billedvæg som baggrund til videosamtaler, kan det derfor også være vigtigt, at billedet ikke tiltrækker alt for meget opmærksomhed. Skal du snakke om arbejdsrelaterede ting, er det nemlig vigtigt, at man kan fokusere.

IP-telefoni

Skal du have mange samtaler i forbindelse med dit arbejde, er det vigtigt, at telefonforbindelsen er god. Derfor bør du overveje IP-telefoni. Her tilsluttes telefonen dit lokale netværk, hvilket sikrer en stabil forbindelse. På den måde kan du sikre kvaliteten under en videosamtale.

Hvis du vil bevare din professionalitet, mens du arbejder hjemme, er billeder til væggen som sagt en god idé. Dog er det også ganske væsentligt, at du selv ser præsentabel ud. På trods af, at du er derhjemme, er det nemlig vigtigt at være klædt ordentlig på. Fordelen ved en videosamtale er, at kun overkroppen er synlig. Derfor er der ingen, der kan se, hvis du har natbukser på.

 

Comments are closed.