Din telefon kan bruges til så meget
19. September 2019
Brug internettet til din fordel
22. September 2019
Din telefon kan bruges til så meget
19. September 2019
Brug internettet til din fordel
22. September 2019
Show all

Brug din telefon til at finde vej

Hvis du har prøvet at været på roadtrip, har du sikkert også prøvet at fare vild til stor frustration for alle i bilen. I denne situation er det meget anvendeligt at bruge en GPS, så du kan finde din vej igen.

Selv hvis du ikke farer vild, men derimod er god til at finde vej eller endda har kørt en rute mange gange, kan et behov for en GPS sagtens opstå. En GPS er god, hvis du ikke kan finde vej, eller bare i tilfældet af at du har behov for en alternativ rute, hvis der er vejarbejde, ulykker eller kø. Du har heldigvis altid en GPS på dig, nemlig i din telefon, som nemt og hurtigt kan guide dig uden at koste dig noget særligt.

Kort og GPS i din telefon

Vores telefoner i dag kan så mange ting, at det er nemt at glemme deres mest basale funktioner. Kort og lokationstjenester er nok nogle af de mest brugte funktioner, men mange er bange for at bruge dem i udlandet, da de tror at det kommer til at løbe op i en stor telefonregning.

Det er dog langt fra tilfældet, hvis du f.eks. lejer en bil og tager på roadtrip i Tyskland. I hele EU er der nemlig fri roaming, hvilket betyder at du kan slå ruter og steder op på din telefon uden at betale ekstra.

 

Comments are closed.