Træn din hjerne på nettet
2. October 2019
Få råd til den nye iPhone 11 Pro!
10. October 2019
Træn din hjerne på nettet
2. October 2019
Få råd til den nye iPhone 11 Pro!
10. October 2019
Show all

Brug din smartphone til at brande din virksomhed!

Med nutidens teknologi er det blevet nemmere end aldrig før at markedsføre og brande virksomheder og produkter digitalt. Faktisk kræver det ikke længere andet end en smartphone og adgang til internettet. Så er du i gang! Hvis du ikke har taget din smartphone i brug endnu, så kan du læse mere om hvorfor det en god idé, lige her!

Der er sket en betydelig udvikling indenfor branding og markedsføring i løbet af de seneste år. Hvis ikke du allerede nu kender til begrebet content marketing, så er det på tide at du sætter dig ind i hvad det er. Content marketing betyder helt kort at du gennem egenproduceret- eller brugergenereret indhold kan markedsføre dit produkt eller din virksomhed. Det gør du og jeg og alle andre med en smartphone, til en værdifuld arbejdskraft – helt uden videre!

Storytelling er blevet det helt store og det oplever man blandt andet i høj grad på de sociale medier, hvor virksomheder og brands bruger influenter til at fortælle historier om deres forhold til et givent produkt eller en service. Storytelling går ud på, at man gennem forskelligt indhold formulerer et budskab og det er denne metode, der kan blive en nem men suveræn branding mulighed for din virksomhed.

Indhold kan bestå af alt fra et blogindlæg, en pressemeddelelse, et billede, en video eller en række af grafikker. Herunder er det kun fantasien, der sætter grænser. Vigtigst af alt: det hele kan laves på din smartphone!

Du har garanteret altid din smartphone på dig – hvorfor ikke udnytte situationen og skabe noget indhold, du kan bruge til at brande din virksomhed?

Når du skal i gang med content marketing og storytelling anbefaler vi at du overvejer hvilke opgaver du selv kan tage hånd om og hvilke du måske skal outsource til eksperter. Begynder du at vokse på både blogs og andre sociale medier vil der være en del tekstforfatning, som du måske med fordel kan ansætte en tekstforfatter til at stå for. Det er nemlig utrolig vigtigt at din første prioritet er kvaliteten af dit indhold. Få derfor altid læst korrektur på alt, hvad du lægger ud af tekst.

Rigtig god fornøjelse!

Comments are closed.