Få råd til flere gadgets
5. September 2019
Er det nu man skal investere i Bitcoin?
5. September 2019
Show all

Snakker I om Bitcoin på arbejdspladsen?

Det gjorde I sandsynligvis for lidt under et år siden, da kursen for Bitcoin lå på sit hidtil højeste. Interessen for samtaleemnet er efterhånden dalet, men nu kunne det tyde på, at Bitcoin er på vej tilbage på folks læber. 

Er Bitcoin stadig interessant?

Gennem de sidste par måneder har en interessant udmelding endnu engang gjort Bitcoin til en interessant investeringsmulighed. Udmeldingen kommer fra Facebook, og går ud på, at de i den nærmeste fremtid vil lancere deres egen digitale valuta ved navn Libra. Offentliggørelsen har betydet meget for kryptovalutaer som Bitcoin, fordi dette er med til at slå fast, at alternative valutaer, er noget, der er kommet for at blive.

Hvad med den usikre kurs?

Bitcoin har været udskældt af mange, på grund af kryptovalutaens store udsving i kursen. De ekstreme udsving skyldes, at Bitcoin er decentralt. Det vil sige, at kryptovalutaen ikke er knyttet til en stat, som valutaer ellers er normalt. Derfor er der ikke en bank, som stabiliserer kursen, og det er det, der har ført til udsving på helt op til 10% i løbet af en dag. Hvis du er blevet interesseret i investeringen i Bitcoin og den mindre kendte kryptovaluta Ethereum kan du læse mere her.

Comments are closed.