Vil du have et større økonomisk overskud?
5. September 2019
Regnvejr giver dig mulighed for at lære nye spil at kende
6. September 2019
Show all

Skal du investere penge i kryptovaluta?

Skal du i gang med at investere? Inden man kaster sig hovedkulds ud i at foretage en investering, er det vigtigt at have læst grundigt op på sine muligheder. En af de steder man kan investere sine penge er i kryptovaluta.

Kryptovaluta

Kryptovaluta er en digital valutaform. En af de mest populære kryptovalutaer er kendt under navnet bitcoin. Bitcoin blev offentliggjort i 2008. Opfinderen af den første decentraliserede kryptionsdatabase var den anonyme person Satoshi Nakamoto. I 2009 blev bitcoin udgivet som open source. På det tidspunkt lå kursen på én bitcoin på 0,0001 amerikanske dollars altså 0,0007 danske kroner. Efterhånden som folk blev opmærksomme på kryptovalutaer, steg kursen, og i 2017 nåede kursen på én bitcoin helt op på 19.000 amerikanske dollars altså 127.644 danske kroner.

Store udsving i kursen

Idéen med bitcoins er at de er globale og decentraliserede. Det vil sige, at der ikke er nogen bank, som regulerer kryptovalutaen. Normalt er det sådan, at en valuta bliver stabiliseret i forhold til andre valutaer, men det er altså ikke tilfældet med kryptovaluta. Derfor har man oplevet kæmpe udsving i kursen for bitcoins.

Fremtiden for kryptovaluta

Fremadrettet vil man dog kunne opleve mere stabile kurser inden for kryptovaluta. Det skyldes, at der de næste par år vil komme regulativer, som stabiliserer kursen. Dette har ført til, at bitcoin de sidste par måneder er blevet en mere attraktiv investering, og dermed er kursen for bitcoins igen stigende. Hvis du vil læse mere om, hvordan du investerer dine penge i bitcoins på en smart måde, kan du se mere her.

Comments are closed.