Er det nu man skal investere i Bitcoin?
5. September 2019
Vil du have et større økonomisk overskud?
5. September 2019
Show all

Har du mod på at investere dine penge?

Investeringer kan være en fremragende måde at tjene nogle ekstra penge på, hvis det altså går godt. Når man investerer sine penge, er der naturligvis en risiko for, at der ikke kommer et afkast på det. Derfor lyder det klassiske råd, at man ikke skal investere mere, end man har råd til at tabe. 

Tør du tage chancen?

Der er naturligvis stor forskel på forskellige investeringer. Både i forhold til hvor mange penge man vælger at investere, men også i forhold til hvad man vælger at investere sine penge i. En af de penge man kan investere penge i er kryptovaluta. Kryptovalutaen bitcoin har været ekstremt populær, hvilket også førte til en meget høj kurs i slutningen af år 2017. Dog er der meget store udsving kursen, da bitcoins er decentraliserede, er der ikke er nogen bank, som stabiliserer kursen.

En mere stabil kurs i fremtiden

Kursen for bitcoin er endnu engang stigende efter et stort fald i løbet af år 2018. En af grundene til dette er, at der de næste år vil komme regulativer inden for kryptovaluta. På den måde bliver kursen for bitcoin altså mere stabil, hvilket gør det til en investering med mindre risiko for voldsomme tab.

Flere grunde til at kursen stiger

En anden grund til at kursen er stigende, er sandsynligvis at Facebook har offentliggjort, at de vil lancere deres egen digitale valuta i 2020. Denne udmelding tyder på, at digitale valutaer er noget, som er kommet for at blive, hvilket giver folk større lyst til at investere i kryptovalutaer. Dette kan du læse mere om her.

Comments are closed.