Snakker I om Bitcoin på arbejdspladsen?
5. September 2019
Har du mod på at investere dine penge?
5. September 2019
Show all

Er det nu man skal investere i Bitcoin?

Bitcoins var det helt store samtaleemne i slutningen af 2017, da  kursen dykkede kraftigt. Nu tyder det på, at det igen kunne være fornuftig at investere i Bitcoins.

Hvad sker der med Bitcoins nu?

Lige nu er kursen på Bitcoins igen stigende, efter at den over en lang periode er faldet kraftigt. De to primære grunde til, at kursen stiger, er sandsynligvis følgende:

For det første kommer der nye regulativer inden for kryptovaluta. Lige nu er kurserne på kryptovalutaer meget ustabile, fordi valutaerne ikke bliver regulerede og dermed hellere ikke stabiliserede. Men de næste par år vil der altså komme regulativer, som vil gøre risikoen på investeringer i kryptovalutaer mindre.

For det andet har Facebook offentliggjort, at de vil lancere deres egen alternative valuta. Det er en digital valuta, som kommer til at blive kendt under navnet Libra. Denne udmelding påvirker kryptovalutaer som Bitcoin, fordi at det hermed bliver slået fast, at alternative valutaer er noget, der er kommet for at blive.

Hvordan kommer man i gang med at investere?

Før man investerer, skal man huske sig selv på, at de penge man investerer, potentielt er nogle, man kan tabe. Derfor skal man ikke investere mere, end man kan klare at miste. En investering kræver grundige undersøgelser læs mere her.

Comments are closed.