Kundeservice for banker
26. October 2018
Trænger dit kontor til en praktisk upgrade?
1. November 2018
Show all

3 måder IP-telefoni kan øge jeres profit

(sponsoreret indhold)

Flere er begyndt at benytte internettet til at foretage deres opkald, da det har vist sig at være langt mere stabilt, end hvis du ringer med din mobil.

Når det kommer til profit, så er der to vigtige ting i det. 1. Tjen flere penge, dvs. øg jeres omsætning. 2. Spar penge, dvs. nedsat jeres udgifter og I tjener dermed flere penge, selvom I ikke øger jeres omsætning. Det er især inden en krise, at det er vigtigt, at I har en stor egenkapital. I kan som virksomhed ikke undgå at være en del af en krise, da jeres kunder bliver påvirket af en krise. Men I kan sørge for, at I har råd til, at der kommer en krise og jeres omsætning falder. I skal undgå at køre jeres forretning på samme måde, som mange banker gjorde inden sidste krise.

Luk jeres salg

Det er uprofessionelt, hvis den, du prøver at sælge til, ikke kan høre dig. Det gør det også langt sværere at lukke et salg, fordi du hele tiden skal starte forfra. Når du ringer over internettet med en god forbindelse, så vil du opleve, at det bliver langt lettere for dig at lukke salg. Det skyldes, at de kan høre dig gennem hele salgsprocessen.

På den måde kan du bruge din energi på at lave en bedre salgsproces. Hvis du hele tiden skal sige “Hva,” så bliver det langt sværere for dig at sælge noget som helst.

Flere salg er lig med højere omsætning og mere profit.

Hyr programmere i billigere lande

Du har i mange år kunne hyre billige ansatte i udlandet, men især med bedre internetforbindelser er det blevet endnu lettere. Det skyldes primært, at du nu kan snakke med dem over Skype, Google Hangouts eller hvad du vælger at benytte.

Det giver den fordel, at du har lettere ved at forklare ansatte, hvad de skal lave. En fejl, mange begår, når de hyrer billige programmører i Indien, er, at de tror, at de tænker på samme måde som danskere. Derved konkluderer mange, at man ikke kan benytte arbejdskraft fra Indien og lignende lande.

Men det passer ikke. Problemet er, at du skal forklare meget grundigt, hvad du gerne vil have. Når du kan det, så kan du spare rigtig mange penge på dine projekter. Det samme gælder, hvis du skal i gang med andre projekter, som du vurderer, at du kan outsource. Der er allerede masser af store virksomheder,  som har outsourcet store dele af deres virksomhed med succes.

Så det kan I selvfølgelig også gøre. Vi vil anbefale jer, at I bruger meget tid på at finde gode ansatte i starten, og det er her, at I skal bruge videoopkald, så I kan se, hvordan de ansatte reagerer på de ting, som I siger.

Det her kan gøre, at I kan spare rigtig mange penge og dermed kan I øge jeres profit massivt. Desuden kan I også hurtigere udvide, da I kan prøve nogle projekter af for få penge, og dermed bliver I mere risikovillige, og I kan derfor øge jeres omsætning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *